Συνεργαζόμαστε με την Εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX μέσω της οποίας αποστέλλονται τα προϊόντα σας, στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.

Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα η παραλαβή της παραγγελίας σας να ολοκληρωθεί στο φυσικό μας κατάστημα, επί της οδού Σωτήρου Διός 42, 18535, Πειραιάς

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη του προϊόντος.

Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν.

Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε χρονικό διάστημα 3 - 5 ημερών.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

Σε όλη την Ελλάδα:

Για αγορές άνω των 35€ τα μεταφορικά έξοδα είναι Δωρεάν.

Για παραγγελίες έως και 35€ τα μεταφορικά έξοδα ορίζονται στα 2.90€

Το κόστος της Αντικαταβολής είναι 2€

Το κόστος αποστολής σε δυσπρόσιτες περιοχές επιβαρύνεται με 4€ επιπλέον

Στην περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος παρακαλούμε να συμβουλευτείτε την πολιτική επιστροφών.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για τα κόστη αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Παραλαβή από το κατάστημα

Κατά την παραγγελία σας, παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων σας από το κατάστημα μας, Σωτήρου Διός 42, 18535, Πειραιάς, εφόσον έχει δηλωθεί στην ηλεκτρονική σας παραγγελία.

Η παραλαβή από το κατάστημα μας μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα μετά την παραγγελία σας σε ώρες καταστημάτων. Κάθε παραγγελία θα ακυρώνεται μετά το πέρας 6 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, στην περίπτωση που έχει επιλεγεί ο τρόπος πληρωμής <Πληρωμή στο Κατάστημα>.